perlukan anda :)

Thursday, August 19, 2010

alahai manusia yang kejam .


salam ,

2 , 3 hari ini . srie banyak melihat video kekejaman manusia zaman ini . kenapa ini boleh berlaku ?selitkan sebentar , soalan peperiksaan percubaan pmr tahun ini jugak keluar . soaln demekian .
knape ? sebab tiada sifat ar-rahim dlm diri . ar-rahim bermaksud penyayang . kekejaman manusia , membuat sesuka hati sama ada pada manusia atau pun haiwan sendri .

  1. sila tekan sini utk melihat kekejaman mnusia trhadap haiwan !
  2. anda lagi . sila tekan ini !

1 .membuat dging burger dgn keadaan sbegitu , sungguh kejam mnusia ini . kalau malas skali pun , sembelih la dlu haiwan tuu . jangan la msok kn hidup2 . tidak rase kejam ke diri anda . srie sgt kcewe dgn skap mnusia ini . knpe ? tegar nya dperlaku sbegitu . cuba kalau anda , kne mcm tu .haiwan ade prasaan jgk . biarlan , di akhrt sana . haiwan2 ini .. mmbuat blsn trhdp dri anda whai manusia yg kejam .
2 . bkn stakat lelaki yg kejam . mlhn wanita jugaa . si pembunuh kejam tu pntas di masuk neraka jahanam ! ! mmbunuh dgn sngaje . video ke-2 srie x tgk . trlampau ngeri . melihat dpan nye shaje . sudaa tahu , brkaitan haiwan dan mnusia durjana yg snggop mmbnuh si mahkluk kecil ituu . subhanallah !


gmbr diatas , post srie di facebook , rasa tidak puas hati . ikutkan hati ingin bom shaja manusia yang kejam nie . kalau srie punya kuase ! akan ku hapuskan sgala mnusia durjana ini .
video mnusia kejam trhdap mnusia . lihat ini .

video

pelajar muda skrng pun sudaa mula , mengasari wanita . memang tidak sanggup melihat wanita ditampar , terajang . lagi kan di pijak2 . astagfirullahhalazim !
sedikt respon dari sahabat di facebook ;)



video kekejman mnusia lagi !

masih tidak fham , prempuan dperlakukan sbegitu dgn tiada peri kemanusiaan , knape msti kejam ? zalim ? ..

tidak usah mngutuk kekejaman ISRAEL ! kalau diri anda sndri kejam !

isreal itu sendri , sudaa dsfatkan utk mnjdik kejam ! berketurunan firaun ! adkh anda brketurunan firaun jugak ! israel dayus . israel babi . semua kate2 keji utk israel dilemparkan dari semua manusia yg prihatin . tpi ? pnah kah israel tahu , yg kita mlemparkan kata2 ituu . kalau dia tahu skali pun , malah dia berbangga , kita mlemparkan kata2 bgitu . knape ? sbb dia tahu , yg die mmpunyai kuasa ! bodoh sungguh ! kaum israel sndri .. bangga , kerna knon2 nya , mreka lah yg brkuasa di bumi Allah ini . astagfirullahalazim ! riak nya mereka , takbur nya . ingat la , Allah boleh tarik bila2 masa shaja yg ada pd kita . msyarakat israel sndri , tlah menghuni PALESTIN , sbanyk 93% . malu nya sy kalau sy trdri drpd glongan itu . knpe ? sbb mereka mngambil bkn hak mreka . malu sy ! ! dsar muka tembok si israel itu , bodoh ! mngambil bnda yg bkn hak mereka .

my dream ! utk mnghapuskan manusia2 kejam ini . mahu bersama sy ? sila click like di post ini .
sekian , terima kasih !

4 comments:

  1. meremang bulu roma tgk sume vdeo. teruk betol la. aih, ape nak jadi ngn dunia kan. =(

    ReplyDelete
  2. pinky pixie : tau xpe . we hve to make something :)

    ReplyDelete
  3. sks : ngeee ! amin ~ moge ad blsn ape yg diorg buat nie

    ReplyDelete


ShoutMix chat widget
Design ByBudakNakal